PERFECTE HUID: WAT IS DE DAGELIJKSE VERZORGING OM NOOIT TE VERGETEN?

Klein van formaat maar ontzettend krachtig. Waar hebben we het over ? De Serum!
Dit schoonheidsproduct, maar al te vaak vergeten door vrouwen, is eigenlijk een bom van efficiëntie.

Velen van jullie gebruiken elke dag een make-up remover, een andere reiniger en een vochtinbrengende crème. Het is al goed ... maar onvolledig! Inderdaad, als u zich wilt verdiepen in de schoonheid van uw huid, dan is het serum HET huidverzorgingsproduct om niet te vergeten.

Het serum = een superheldenbehandeling

Wat is een serum? De rol van het serum is om de huid voor te bereiden om de werking van de hierboven aangebrachte verzorging te versterken, met name door in te werken op de uitstraling, de stevigheid of de zachtheid van de huid. Het wordt daarom vóór uw dag creme gebruikt. Het werkt als een echte booster en wordt dagelijks toegepast of als kuur om bijvoorbeeld een punctuele onbalans tijdens een seizoenswisseling te behandelen.

Hoe het werkt ? Het is een intensieve behandeling boordevol actieve ingrediënten die de huid een energieboost geeft. De smeltende, vloeibare en lichte textuur is speciaal ontworpen om snel de epidermis te penetreren en snelle resultaten te produceren.

Hoe kies je het goed? Stel uzelf deze vraag: welk huidprobleem wilt u met prioriteit corrigeren? Ongemak, pigmentvlekken, roodheid, fijne lijntjes en rimpels? Kies het op basis van uw grootste zorg en voltooi de werking met een vochtinbrengende crème.
Waarschuwing: het serum alleen beschermt uw huid niet voldoende tegen het risico op uitdroging en externe agressies! Dus altijd aanbrengen samen met een dag of nachtcrème.

Wanneer en hoe het toe te passen? Een serum wordt 's ochtends en' s avonds aangebracht op een perfect gereinigde huid, en vóór de crème.


Welk Phytomer Serum voor welk probleem?

Hydratatie: Hydracontinue

Eerste rimpels: ultra-hydraterend serum

Droge huid: ultra-Hydraterend serum

Verlies van stevigheid & Rimpels: XMF Pioneer

Doffe teint - gepollueerd: Souffle Marin

Gemengde tot vette huid: Ermergence

Gevoelige huid: Oligoforce

Pigmentvlekken: Révélation Lumière of Oligoforce Advanced of Émergence 

Huid met onvolkomenheden: Émergence 

Zeer gevoelige huid: Prebioforce

Rimpels: Performance Jeunesse

Rijpe huid: Oligoforce Advanced

 

Meer info? Wij helpen jou graag bij het kiezen van jou Sérum, neem contact met ons op via 0472/28 40 04 en vraag uw gratis online consultatie aan.